Shrnutí roku 2018, přání do roku 2019

Vážení a milí voliči pravice, rádi bychom Vám vyjádřili poděkování za podporu v posledních volbách do zastupitelstva města Břeclavi, velice si toho vážíme a budeme následující 4 roky usilovně pracovat na tom, abychom byli důstojnou a aktivní opozicí z pozice zastupitelů, členů výborů a komisí.

Do zastupitelstva se potřetí dostala bývalá ředitelka břeclavského muzea PhDr. Evženie Klanicová (nestraník za ODS) a nově ředitel společnosti BORS ing. František Zugar (TOP 09), lidé, za nimiž je vidět pořádný kus práce. Ve finančním výboru zaujal post místopředseda ODS Ing. et Mgr. Aleš Nešpor a v kontrolním výboru bude hájit zájmy občanů nový předseda ODS v Břeclavi Mgr. Martin Trojan BSc. V nově vzniklé Redakční radě bude dohlížet zastupitelka PhDr. Evženie Klanicová. Dalších 10 lidí bude pracovat v komisích. Jsme konstruktivní a chceme občanům pomáhat. Proto budeme velmi rádi za každý podmět, názor, za jakýkoliv dotaz či prosbu. Budeme se snažit, aby se v Břeclavi lépe žilo a snažit se prosadit co nejvíce z naší Vize 2022. Kontakty najdete na našich webových stránkách nebo na webových stránkách města.

V neposlední řadě je velkým úspěchem, že Břeclavsko má po 12 letech opět pravicového senátora Rostislava Koštiala, se kterým se snažíme najít místo, kde by se občané mohli se svým senátorem setkávat.

Bez výrazné finanční podpory a napojení na jiné zdroje se nám před volbami podařilo vytvořit společenství dělných, rozumných a korektních lidí, kteří spolupracují i nadále a chtějí svými podněty přispět k rozvoji Břeclavi. Jsme zástupci tradičních, někdo říká starých stran, stran které jsou demokratické a které jsou postavené právě na místních sdruženích.

Jako předsevzetí v novém roce si bereme zlepšení naší komunikace. V roce 2019 plánujeme mnoho akcí, setkání a happeningů, o kterých Vás budeme informovat na našich webových stránkách, na Facebook a Twitter. Budeme rádi, pokud nás budete odebírat a sledovat.

Závěrem přejeme všem úspěšný rok 2019, hodně zdraví, sil a chuti měnit věci kolem sebe.